Loading...

Nieuwe klanten zijn belangrijk voor een bedrijf. 
Echter, een deal is pas gesloten wanneer uw factuur betaald is!

Terwijl uw bedrijf groeit, bezorgen de debiteuren u toenemende kopzorgen. Betalingstermijnen lopen op waardoor de broodnodige financiële armslag afneemt.
Voor de ondernemer die snel permanente controle over zijn debiteuren wil verkrijgen, heeft AGIB de perfecte oplossing.

AGIB weet als geen ander dat slecht debiteurenbeheer een bedrijf in grote problemen kan brengen! Hoewel het betalingsgedrag de laatste jaren over het algemeen licht verbeterd is, zijn er altijd nog klanten die te laat of zelfs helemaal niet betalen. 

AGIB adviseert u met debiteurenbeheer en kan u ter plaatse ondersteunen. Goed debiteurenbeheer biedt kansen om groei te realiseren. Een andere bijdrage van AGIB op het gebied van debiteurenbeheer is een analyse van uw debiteurenportefeuille. Onze aanbevelingen kunt u dan omzetten om verdere verbeteringen in uw beleid door te voeren, eventueel met ondersteuning van ons op locatie.

 

Wij adviseren ook inzake:

Actief debiteurenbeheer!
Brengt u geld op!

U kunt er ook voor kiezen dat de nalatige debiteur wordt bezocht door één van de AGIB-specialisten van Bijzonder Beheer. 
Zij zijn ervaren onderhandelaars die proberen het probleem ter plaatse in een goed gesprek op te lossen. Voordeel is dat u, desgewenst, dan ook een rapportage van ons kunt verwachten over de haalbaarheid van een succesvolle procedure (indien nodig), waarbij ook daadwerkelijk wordt betaald (verhaalsmogelijkheden).

Deze bezoeken kan AGIB op zéér korte termijn afleggen.

In dit kader wensen wij te benadrukken dat deze werkzaamheden worden verricht conform de daarvoor geldende wettelijke voorschriften!