Loading...

Schulden

Als MKB-ondernemer moet u vaak aanzienlijke investeringen doen, terwijl de winstkansen niet met zekerheid zijn vast te stellen. Een gezond bedrijf kan dan snel in grote financiële problemen geraken. De dreiging van beslaglegging, het opzeggen van kredieten en zelfs de kans op een faillissement neemt toe.

Als MKB-ondernemer, eenmanszaak of vennootschap onder firma, bent u met uw gehele vermogen persoonlijk aansprakelijk voor alle schulden van uw onderneming. Vaak heeft de ondernemer bij de financiers ook een privé-borgstelling voor de besloten vennootschap getekend. Deze risico's hebben vaak vergaande gevolgen voor u en uw gezin, welke niet in verhouding staan tot het genomen risico!

Wij adviseren ook inzake:

De wet geeft vele oplossingen voor deze situaties. AGIB koppelt strijdvaardigheid en creativiteit aan het op de juiste wijze en met inzicht onderhandelen in knellende situaties met uw schuldeisers. De brede en jarenlange ervaring spelen hierbij een cruciale rol! AGIB is specialist in het opstellen van een reddingsplan: "de andere aanpak".