Loading...

Onze aanpak

Klanten die niet betalen, betaling uitstellen of slechts een deel van uw factuur betalen. Iedere ondernemer kent het schrikbeeld van de onbetaalde factuur. Dit gebeurt maar al te vaak. 

AGIB heeft de expertise die u nodig heeft om uw geld te incasseren. U hoeft niet langer zelf achter die onwillige debiteur aan, maar AGIB neemt dat van u over op een discrete en professionele wijze.
Met respect voor uw commerciële relatie.

De incassoprocedure

Uw debiteur ontvangt per omgaande van AGIB de ingebrekestelling, gevolgd door intensief contact met uw debiteur. 

Uw klant moet behouden blijven, maar hij dient wel op korte termijn te betalen. Indien mogelijk zonder bijkomende kosten en geldverslindende procedures en buiten rechten!

Wij adviseren ook inzake:

Gerechtelijke procedures

Het gebeurt ook dat een debiteur weigerachtig blijft mee te werken aan een oplossing. Op basis van de verhaalsmogelijkheden kan een juridische aanpak volgen. 
AGIB werkt nauw samen met deurwaarders en advocaten in Nederland en over de grenzen!

Andere aanpak

U kunt overwegen ons opdracht te geven om bij betalingsachterstanden direct uw eigendommen veilig te stellen. Het spreekt voor zich dat ons bureau in de loop der jaren een netwerk heeft opgebouwd met de advocatuur en deurwaarders in binnen- en buitenland. 

Uw samenwerking met ons bureau zal o.a. profiteren van korte, snelle lijnen alsmede van onze ervaring op dit werkterrein.
AGIB: één adres voor al uw incassowerk, in en buiten rechten!